Polski Serwer Współczesnej Militarii!

Polski Serwer Współczesnej Militarii! - zapraszamy! IP serwera: 80.72.47.178:20184

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2016-06-26 10:30:48

INFected
Użytkownik
Liczba postów: 1
Windows 7Chrome 51.0.2704.103

Rekrutacja na Moderatora. INFected

Witam.
Mój nick to INFected imię Kamil. Mam 17 lat, staż MTA od 6 lat. w tym militaria od 3-4 lat. Mam doświadczenie moderatora na poziomie 4+ Jestem byłym moderatorem kilku serwerów jednego serwera Apokalipsy Zombie, Serwera DayZ, Oraz jednego serwera Wojen Gangów, Teraz miałem przyjemność zostać moderatorem pod skrzydłami ptryga. Jestem spokojny oraz teraz można nazwać bardziej stanowczym niż kilka miesięcy temu. Panel Moderatora znam i umiem się nim obsługiwać, lubię pomagać nowym graczom w poznaniu serwera oraz potrafię organizować zabawy zwłaszcza w nocy gdy jest mało graczy i czasem nie ma co robić. Czyli krótko mówiąc jakieś ewenty lub coś fajnego

Jako niedawno świeżo upieczony moderator dostawałem wskazówki od znanych nam dobrze Snake/a Krisa Oraz RemIego. Jak pisałem wyżej w wątku Stałem się stanowczy i jeśli jest potrzeba surowy wobec tych co czasem łamią reguły gry lub niszczą grę innym bezradnym graczom.
Często poświęcam czas na Spectowaniu innych graczy którzy są podejrzewani o MK lub łamaniu przepisów.

Dziękuję.

Mam nadzieję że przekonałem kogokolwiek do siebie. Dziękuje z góry i kłaniam się nisko

SBS|PFC.INFected / Kamil Korpalski

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
- yournewstories - elizjum - lubelskie - sezfs2020